A Google LLC amerikai, tőzsdén bejegyzett részvénytársaság, amit eredetileg zártkörűen működő társaságként alapítottak 1998-ban, és aminek a nevéhez fűződik a Google keresőmotor kifejlesztése és üzemeltetése. A Google központja a „Googleplexben” található, Kalifornia államban, Mountain View-ban. Wikipédia Elnök-vezérigazgató: Sundar Pichai (2015. okt. 2.–) Felkapott Alkalmazottak száma: 114,096 (Q3 2019) Alapítva: 1998. szeptember 4., Menlo Park, Kalifornia, Egyesült Államok Anyaszervezet: Alphabet Inc. (2015–) Leányvállalatok: YouTube, Google.org, Firebase, Dialogflow, TOVÁBBIAK Alapítók: Larry Page, Sergey Brin Fejlesztők: Google LLC Első verzió kiadásának dátuma: 2000. október 23. Google AnalyticsAdSenseGoogle Search ConsoleGoogle Tag Manager
A vonalkódokat is lehet magolni. Lehet, SŐT KELL az árucikkek
között VÁLOGATNI !!!
Ne vegyetek semmilyen tejport, krém vagy tejterméket ami Kína (Hong
Kong) és Taiwan-i eredetű, mert MELAMINE-t tartalmaz.
Ez egy ipari vegyszer, amiből előállítják a műanyag tányérokat,
vagy deszkalapokat. A MELAMINE, ha bekerül a szervezetbe, blokkolja a májat,
vesét (a vese nem tudja feldolgozni és vesekövet csinál) és olyan kárt tesz benne,
hogy visszafordíthatatlan, és nagyon sok esetben halálos.
Aki pedig átvészeli (nem hal bele) annak 3 naponként vérszűrés alá kell
vesse magát, hogy életben maradjon és örök életen keresztül vesebeteg lesz,
amit nem lehet egyáltalán gyógyítani.
Ma már olyan betyár világot élünk, hogy a kínai üzletemberek nem teszik rá
a nevüket a termékre hogy "Made in China" = "Kínában készített", mert tudják, hogy a világ nem veszi meg a termékeiket, és ezért ők mindent megtesznek, hogy elrejtsék a származás eredetét.
Inkább kódokat használnak gondolván arra, hogy az emberek nem tudják és
nem fognak rájönni a termék eredetére.
A kormányok nem tesznek semmit ellene, és nem is tiltják be ezeket a termékeket, vagy legalább a fogyasztókat informálnák, arról, hogy totálkáros minden, ami a fenti felsorolt országokból dömpingben jön be.
Sok nyugati ország importálja és ebből a (tejtermék) alapanyagból készítenek sok mindent mint: cukorkát, csokit; a süteményekben, még a pizzatésztában is megtalálható. A kávéházakban a tejes kávét (capuccino, stb.)
Az első 3 szám a BARCODE (VONALKÓD) - bol az országot mutatja, hogy a
termék honnan származik. Minden barkód "első 3 száma", ha ezekkel a számokkal kezdődnek 690, 691, 692, stb. egészen beleértve a 695-öt, az mind "MADE IN CHINA" .
Azok a termékek, amik 471-el kezdődnek "Made in Taiwan" . Nekünk jogunk van ezeket tudni, de az állam ebben nem segít. Ezért résen kell legyünk és tanítsuk egymást, hogy ne kerüljünk bajba.
Tehát ha megtanulunk egy pár bárkódot, akkor mindjárt könnyebb:
690 ~ 695-ig Made in China
471 ~ Made in Taiwan
00 ~ 13 USA & CANADA
30 ~ 37 FRANCE
40 ~ 44 GERMANY
49 ~ JAPAN
50 ~ UK
57 ~ Denmark
64 ~ Finland
76 ~ Switzerland and Liechtenstein
628 ~ Saudi-Arabia
629 ~ United Arab Emirates
740 ~ 745 - Central America (Közép Amerika)
480 ~ Made in the Philippines(Fülöp szigeti) 599 Magyarországon előállított termék.
A margarinról
A margarint eredetileg pulykák hizlalásához fejlesztették ki.
Mikor az a pulykák halálát okozta, az emberek, akik a kutatásra szánt,
befektetett pénzüket vissza akarták kapni, összedugták a fejüket.
Ez egy fehér anyag volt, és semmi nem utalt arra, hogy élelmiszer,
ezért sárgára színezték és úgy adták el a vaj helyettesítőjeként.
Hogy tetszik?
Kitaláltak néhány ötletes új ízt is.
Tudod, hogy mi a különbség a margarin és a vaj között?
Olvasd végig...nagyon érdekes lesz!
Mindkettő ugyanannyi kalóriát tartalmaz. A vaj kicsit gazdagabb telített zsírban:
a vajban 8 gramm, míg a
margarinban 5 gramm.
A margarin fogyasztása nők esetében 53%-kal növeli a szív- és
érrendszeri megbetegedéseket, összehasonlítva ugyanannyi elfogyasztott
vajmennyiséggel, legalábbis a legújabb harvardi orvostudományi
tanulmány szerint. A vaj fogyasztása növeli az egyéb táplálékokból származó tápanyagok
felszívódását.
A vaj, táplálkozás szempontjából sok előnnyel rendelkezik,
míg a margarin csak néhánnyal, mivel ezek hozzáadottak. A vajnak sokkal jobb íze van, mely más ételek ízét is kiemeli.
A vaj több évszázados múltra tekint vissza, míg a margarin még 100 évesre sem. És most a margarinról...
Nagyon gazdag hozzáadott zsírsavakban.
Ez megháromszorozza a koszorúér elmeszesedésének kockázatát.
Növeli a koleszterin szintet és főleg az LDL (rossz koleszterin)
szintjét, míg a HDL (jó koleszterin) szintjét csökkenti.
A rák kialakulásának kockázatát kb. 5-szörösére növeli.
Rontja az anyatej minőségét.
Csökkenti az immunrendszer reakcióját.
Csökkenti az inzulin reakcióját.
És íme a legmegdöbbentőbb tény...
EZ A RÉSZE NAGYON ÉRDEKES!
A margarint mindössze EGYETLEN MOLEKULA választja el attól,
hogy MŰANYAG legyen.
Ez a tény elegendő volt számomra, hogy kivonjam az
életemből a margarint és minden mást, mely hidrogénezett
(ez azt jelenti, hogy az anyag molekuláris szerkezetét megváltoztatják). Ki lehet próbálni a következőt:
Vegyél egy doboz margarint és hagyd a garázsban, vagy árnyékos helyen! Néhány nap múlva a következőket figyelheted meg:
Sem legyek, sem más egyéb, idegesítő muslinca nem fog a közelébe menni
(ez azért sejtet valamit).
Nem lesz rothadt vagy büdös, mert nincs tápértéke.
Semmi sem fog kinőni rajta. Főleg azok az ici-pici mikroorganizmusok
nem fognak rajta kifejlődni. Miért? Mert a margarin majdhogynem műanyag.
Kőolaj származék van benne.